sobota 9. dubna 2016

Unboxing (3)

Přijdu si v pondělí večer domů a mám doma balík! :o Fajn, já ho očekávala, ale ne tak brzy ^-^ Jedná se další recenzní výtisk z Megaknih, na který jsem se moc těšila. Dám vám menší nápovědu: vyšla teprve nedávno v nakladatelství CooBoo, bude to několikadílná série a odehrává se na konci 19. století v Severní Karolíně. Kdo má tuhle knihu nastudovanou, bude to určitě vědět =D Kdo nemá ani ponětí, může zkusit hádat.


Možná to říkám po sté, ale vždycky poznáte, odkud jste nakupovali =D Připomíná mi to den, kdy jsem u nás doma narazila na balík pro naši sousedku. Zřejmě si zakoupila nelehký balíček plný knih za dobrou cenu. Nebýt mé mámy, tak bych ten balík odnesla já a hned se vyptávala, co hezkého koupila :)


Co mě pobavilo, byla poukázka v hodnotě deseti korun na další nákup =D Moc milé, podobnou poukázka jsem obdržela při prvním nákupu na Fantasyobchodě. Už víte o jaké knize jsem mluvila? ;)


Název: Serafina a černý plášť
Autor: Robert Beatty
Nakladatelství: CooBoo
Série: 1. díl
Anotace: Serafina vždy poslouchala svého tatínka a toulala se pouze po pozemcích usedlosti Biltmore. Ale i tam – v temných chodbách obrovského domu – bylo vždy co objevovat, jen si musela dávat pozor na to, aby nebyla spatřena. Nikdo z pánů domu o ní totiž nevěděl, protože se svým otcem údržbářem žila tajně ve sklepení.

Ale když začnou v usedlosti mizet děti, Serafina náhodou zjistí, kdo za tím stojí: hrozivý muž v černém plášti, který se po nocích toulá chodbami Biltmoru. Při děsivých zmizeních se Serafina spřátelí s Braedenem, synovcem majitelů. Braeden a Serafina musí odhalit, kdo se za černým pláštěm skrývá, dříve, než polapí všechny děti žijící v usedlosti. Pátrání je ale přivede do zakázaného temného lesa. A teprve tam přijde Serafina na to, kým je, pozná svou minulost a zjistí, že ona jediná může zachránit všechny děti v Biltimoru. Ale podaří se jí přemoci tajemného muže v černém plášti?


Tahle kniha vypadá božsky :3 Kvůli té obálce ji prostě musíte mít! Jen mi trochu vadí ten lesklý povrch přebalu. Když na to zasvítí slunce, dělá to strašné odlesky a nejhorší je to focení! xD Obálku jsem musela x krát fotit a jak jste si mohli všimnout, kvalitka nic moc.


Další mínus, které mě opravdu zamrzelo, byla "sežvýkaná" stránka. Knihkupectví za to vinit nebudu, protože tohle se muselo stát při výrobě. A jelikož jsem knihu nekupovala, nebudu to nijak řešit, vždyť je to recenzní výtisk! Naštěstí to nijak neovlivnilo čitelnost textu...

Děkuji za recenzní výtisk knihkupectví Megaknihy :)
A otázka pro Vás zní: Máte podobné zkušenosti? Jak jste to vyřešili (lepily apod.)? Docela by mi to pomohlo, děkuji za všechny Vaše komentáře! :)

12 komentářů:

  1. Tak snad se bude kniha líbit i se sežvýkanou stránkou :) A jo, i mně se líbí ta identifikovatelnost balíčků :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná to vyřeším izolepou O.o Musím se o ty knížky starat :)

      Vymazat
  2. Kniha vypadá dobře, také jsem uvažovala o pořízení, ale nakonec to u mě vyhrála Smolná sezóna. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se právě rozhodovala mezi Serafinou a Smolnou sezónou! =D Nakonec to vyhrála Sera, protože na Goodreads má dobrý/lepší rating O:) To neznamená že do Smolné sezóny nepůjdu! Určitě se k ní někdy vrátím...

      Vymazat
  3. Táto kniha ma zaujala už dávnejšie a veľmi rada by som si ju prečítala, dúfam, že bude dobrá a že sa ti bude páčiť :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky doufám! :) Už mám za sebou dvě kapitoly a je to supér ^-^

      Vymazat
  4. Serafínu a černý plášť bych si chtěla moc přečíst. Snad se ti bude líbit. :)
    Budu se těšit na recenzi. :)
    ReaderSari

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dneska jsem načala dvě kapitoly a zatím bomba :o :)

      Vymazat
  5. Tahle kniha by se líbila dceři :-) Já čtu trochu jiné žanry, mrkni na blog. Příští středu vyhlásím GA o jednu nádhernou knihu.
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tuto knížku neznám, ale líbí se mi. Přeji příjemné čtení a budu se těšit na recenzi. :)
    Reading With Lucy/Cooking With Lucy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, děj plyne celkem rychle a už se těším na závěr! :)

      Vymazat

Jsem ráda za každý váš komentář! Děkuji vám za něj ♥
Kritiku, rady i pochvalu beru, koneckonců... i já se mám ještě co učit :)