pondělí 21. dubna 2014

Knižní chvilky (1)

Krásné Velikonoční pondělí všem :)
Taky se vám zježí chlupy na těle, když zjistíte že zítra je škola? Kdo z vás se těší? Já ne, protože vím, že se budu muset učit na nadcházející písemky a to ze Zeměpisu a Přírodopisu (teda myslím, že z těchto dvou předmětů budu psát). No, ale pojďme se podívat na dnešní knižní chvilky.

Během prázdnin jsem nedělala nic jiného než jen lenošila v posteli a četla si :) No dobře, také jsem chodila ven, oslavovala své narozeniny a místama seděla u počítače... Zkrátka ''luxusní'' prázdniny! ;) A teď se dostáváme k té zajímavější části a to ke knížkám...


Momentálně čtu Annu krví oděnou od Kendare Blake a líbí se mi :) Jen musím podotknout, že začátky příběhu mě trošku nudily. Knížka je o chlapci jménem Cas, který má poslání zabíjet mrtvé. On, jeho matka a kocour Tybalt se přistěhují do Thunder Bay, kde má Cas zabít jednoho ducha. Místní folklór ho nazývá Anna krví oděná. Cas si myslí, že je to jen obyčejný duch, kterého zabije raz dva, ale zjistí, že Anna je silnější než jakýkoliv jiný mrtvý (dokonce ho málem zabije, ale z nějakého důvodu ho ušetří) a Case zajímá proč. Jak jste si mohli všimnout, tato knížka má úžasnou obálku (dokonce hezčí než 2.díl xD).

No a teď bych se chtěla trošilelenečku pochlubit.
Jak jsem již psala, přes prázdniny jsem oslavovala své narozeniny a dostala jsem samé úžasné dárky :) A to..., kosmetiku, oblečení, svíčku, kabelku, něco dobrého na zub (<3) á 2 knížky (z toho 1 knížka = 1 série) + záložku! ^^ Ze všech dárků mám strašně velkou radost. No a jaké že jsem dostala knížky?


Chtěla jsem přidat i celou tu krabičku série Harryho Pottera, ale jaksi jsem na to zapomněla, hehe :) Závěrem přidávám fotku všech 3 knížek. Musím se přiznat, že knihy fotím takhle poprvé, takže pokud by jste měli nějakou radu/tip, budu za něj ráda! :)

6 komentářů:

Jsem ráda za každý váš komentář! Děkuji vám za něj ♥
Kritiku, rady i pochvalu beru, koneckonců... i já se mám ještě co učit :)